Touren in Vietnam op je scooter!

Vietnam is een prachtig land in Azië. Het land leent zich uitstekend voor heerlijke vakanties. Verschillende soorten vakantiegangers bezoeken dit land graag. Of je nu houdt van een luie strandvakantie of dat je liever actie onderneemt, veel wandelt en veel verschillende plekken bezoekt… Een vakantie plannen naar Vietnam is altijd een goed idee!

Op de scooter door Vietnam

Als je besluit om wat sightseeing te doen in Vietnam, is het handig om je van tevoren te verdiepen in de manier waarop de locals zich in Vietnam door het land heen verplaatsen. Een veel gebruikte manier om je van A naar B te verplaatsen in Vietnam, is het reizen per scooter. In Vietnam kan je op veel plekken een scooter of een brommer huren, waarmee je zelf naar de mooiste plekjes kunt afreizen zonder dat je ergens naar toe moet reizen in een overvolle, snikhete bus.

Een bezoek brengen aan Hanoi

Scooters In Hanoi
Hanoi is een stad waar ik zelf lang geweest ben. Ik heb hier langere tijd gewerkt als websitebouwer voor een hostel en werd langzaam maar zeker steeds meer onderdeel van de stad. Hanoi is een grote stad in Vietnam. De stad is druk, maar heeft ook veel te bieden en is een aanrader om te bezoeken, omdat het een van de mooiste en meest interessante steden van Vietnam is. In Hanoi vind je nog veel oude straatjes, tempels en typisch Vietnamese huisjes. Als je geïnteresseerd bent in de Vietnamese cultuur, is Hanoi een plek die je niet mag missen!

Tips als je naar Vietnam gaat

Tenslotte wil ik je nog enkele tips meegeven voor als jij een vakantie gaat plannen naar Vietnam. Allereerst wil ik je de tip geven om op tijd een visum voor Vietnam aan te vragen. Hoe eerder je het visum aanvraagt, hoe minder risico je loopt dat je je visum niet op tijd binnen hebt. De visumaanvraag voor Vietnam kan tegenwoordig online geregeld worden en kost dus weinig tijd en moeite. Bovendien wil ik je ook de tip geven om Vietnam te bezoeken tussen november en maart. Dit is de beste reistijd om naar Vietnam te gaan, omdat er rond deze tijd van het jaar weinig sprake is van zeer hoge temperaturen. Bovendien zijn er nog weinig tropische regenbuien in deze tijd. Meer weten? Kijk dan eens hier:

Please follow and like us: